Alexandre Marion speelt zijn beste match van het seizoen

Aanvaller Alexandre Marion (25) uit Kraainem was één van de uitblinkers bij Bertem-Leefdaal bij de 1-2-uitzege op leider VK Linden. Hij scoorde de gelijkmaker en knokte zijn weg doorheen de duels om de blauwen de drie punten en een vierde plaats in de tussenstand te bezorgen. Bertem-Leefdaal klopte voor de tweede keer de leider op eigen veld, na Diest was dat nu ook Linden.

Marion scoorde zijn derde seizoenstreffer. “Het was een pittige wedstrijd, het ging er soms hard aan toe in de duels, maar er werd niet over de schreef gegaan. Ik had op zich verwacht dat het er nog steviger aan toe zou gaan. VK Linden opende de score, daarna kregen we beiden nog twee kansen. Ook in de tweede helft waren er niet zoveel mogelijkheden, maar qua efficiëntie doen we het al beter in vergelijking met de vorige match tegen Liedekerke. Toen kregen we vier à vijf kansen en scoorden we niet en zij scoorden bij wijze van spreken uit anderhalve kans drie keer. Linden had trouwens tot nu toe thuis nog maar één doelpunt geïncasseerd, op de openingsspeeldag tegen Bierbeek. Het was het ideale moment om daar verandering in te brengen.”

“In tegenstelling tot enkele matchen geleden, ging iedereen er nu vol voor en wou iedereen voor elkaar vechten. Er was opnieuw sprake van strijdkracht. Zowel bij de starters als bij de bankzitters werd er duchtig meegeholpen om de zege te behalen, dat was mooi om te zien. Het klassement is een correcte weergave van hoe we momenteel spelen. We winnen wel twee keer tegen de leider, maar moeten jammer genoeg punten laten aan mindere teams. Daar maken we de fout om in hun mindere spel mee te gaan.”

“De match tegen Linden was trouwens mijn beste wedstrijd van het seizoen. Ik ben in duel gegaan tot waar het mogelijk was. We ontvangen volgend weekend Sterrebeek. Normaal gezien moeten de drie punten vanzelfsprekend zijn tegen de laatste, maar ze verloren afgelopen weekend ook maar nipt. Je weet maar nooit, we moeten alleszins snel scoren om te winnen”, wist Marion.

Bron: HLN

Share: