Arno Booten helpt Bertem-Leefdaal aan zege: “Volgende week opnieuw presteren tegen Borght”

Arno Booten scoorde de 1-0 en bracht heel wat offensieve kracht in de gewonnen match tegen Strombeek. Achteraf was er het besef dat het veel minder nipt had gekund dan de uiteindelijke 2-1, maar de drie punten zijn binnen en daar was niemand bij VC Bertem-Leefdaal rouwig om.

“Ik kreeg in de eerste helft een mooie kans via een kopbal maar die ging over. Koppen is nu eenmaal niet mijn sterkste punt. In vergelijking met de voorbije weken speelden we meer kansen bij elkaar, maar het is nog niet zoals het moet zijn.”

“Gelukkig konden we het naar het einde toe afmaken. Dit was voetballend een van de zwakkere teams in de reeks. We dreigden een hele match, maar gaven hen dan de 2-1 cadeau. Daarna kwamen ze opzetten. Voor de rest kwamen we niet echt in de problemen. De drie punten zijn het belangrijkste”, klinkt het bij de flankaanvaller uit Tildonk.

“In de beginfase van de competitie speelden we tegen sterkere voetballende ploegen, daar konden we meer tegen beginnen. Ik ben zelf niet aan mijn sterkste seizoen bezig. Ik kom over van vierde provinciale. Daar kreeg ik per match vijf à zes kansen. Nu is dat een per wedstrijd en als je die mist dan kruipt dat in je hoofd. Hopelijk kunnen we opnieuw presteren tegen Borght.”

Bron: HLN

Share: