Arno Booten: “Het is en blijft een derby”

Bertem-Leefdaal trekt zondagnamiddag ten strijde op en tegen HO Veltem. De blauwen bezetten de ruime middenmoot en Veltem staat met drie punten voorlaatste. Normaal gezien een uitgemaakte zaak voor de bezoekers, maar het kleine derbyverleden tussen beide teams kan komen piepen.

Aanvaller Arno Booten start vermoedelijk op de bank. “Ik ben nog niet honderd procent gerecupereerd. Na een zware fout op mij, die de ref niet zag, liep ik een scheurtje in mijn enkelligamenten en een zware verstuiking op. Ik hoop op Veltem goed in te vallen en de beslissende treffer te maken, die ons de zege bezorgt”, droomt hij luidop.

“Hun kunstgrasveld zou ons goed moeten liggen. We moeten ons eigen spel kunnen ontwikkelen en er vol voor gaan. Tegen betere ploegen spelen we hun spel mee, wat ons ten goede komt. Enkel tegen slechtere teams spelen we hun spel eveneens mee en dat levert ons absoluut geen voordeel op. Hopelijk krijgen we tegen Veltem hier niet mee te maken, gezien bij hen er verschillende grote namen vertrokken. Het is en blijft alleszins een derby.”

Bron: HLN

Share: