“Behoud verzekeren”

Centrale verdediger Elias Cloots is aan zijn laatste maanden bij VC Bertem-Leefdaal bezig. Hij verhuist volgend seizoen naar Limburg, vandaar dat hij ginds onderdak zoekt.

Het avontuur begon voor hem in derde provinciale. Jaren later wil hij bij de hemelsblauwen in hun eerste seizoen in eerste het behoud afdwingen. De 4-1 tegen Tervuren-Duisburg was alvast een stap in de goede richting.

“Het was voor de eerste keer sinds even een overtuigende score. We stonden verdiend 2-0 voor bij de rust, maar in de tweede helft kwamen zij drukken en kregen we het even moeilijk. Pas naar het einde toe verkregen we zekerheid over winst toen we de 3-1 en 4-1 konden maken. We waren in deze match efficiënter dan voordien, dat is positief. We hebben de goede trend van de 2-2 op Betekom verder gezet op eigen veld”, wist Elias Cloots.

“Het was de derde keer dat ik in de basis stond en het ging goed, ik speelde stabiel en het ging opbouwend en uitvoetballend goed, ik ben tevreden. Hopelijk kunnen we op Liedekerke ook iets halen. Dit is mijn slotseizoen bij Bertem-Leefdaal, ik wil dit in schoonheid afsluiten en mee helpen om het behoud te verzekeren.”

Bron: HLN

Share: