Bertem-Leefdaal dramatiseert nederlaag tegen Butsel niet

Bertem-Leefdaal ging met 2-1 verliezen op het veld van voorlaatste Butsel. Trainer Mario Cassimon zag dat het niet goed was, maar knoopt daar niet al te veel sportieve gevolgen aan vast. Hij vindt het wel jammer dat enkele spelers die hun kans kregen, niet grepen.

“De jongens die de voorbije weken minder kans kregen, konden iets laten zien, maar dat kwam er niet van. We zijn te gelaten en nonchalant gestart. Leirs en Reszczynski kenden een terugval. Niet onlogisch gezien Leirs de hele heenronde miste door blessure en Jorn uit derde provinciale komt en soms een aanval alleen moet dragen. We hadden twee à drie goede kansen, maar zij scoorden telkens uit hun kansen.”

“Het ontbrak ons aan frisheid. Sinds de gewonnen match op Borght-Humbeek is er sprake van decompressie, aangezien we zo het behoud verzekerden. We gaan van deze wedstrijd niet te veel wakker liggen, we moeten het niet te veel dramatiseren. Er komen immers nog twee matchen aan die we proberen te winnen”, wist de trainer van de zesde in de stand die dinsdagavond om 20 uur een oefenmatch speelt tegen de beloften van OHL in het stadion in de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee.

Bron: HLN

Share: