Bertem-Leefdaal drukt, maar kan geen punt pakken

Bertem-Leefdaal verslikte zich voor eigen publiek tegen Bierbeek. Op vijf minuten tijd zagen ze een 1-0-voorsprong omgevormd in een 1-2-achterstand. In de tweede helft namen de blauwen het voortouw, maar dat leverde geen gelijkspel op, wat na afloop misschien meer een verdiend resultaat zou geweest zijn. Trainer Mario Cassimon zag zijn team in de tweede helft drukken, maar geen punt pakken.

“Zij hadden een goede eerste helft, onze tweede helft was beter, maar dat leverde niet zoveel kansen op. Vergeet ook niet dat we vooraan veel geblesseerden hadden. Onze middenvelders Uka, out door een blessure, en Brusk, afwezig met schorsing, waren er niet bij. Als gevolg daarvan kwam hun middenveld ook sterker voor de dag. Een draw was misschien eerlijker geweest maar we zullen ons bij deze nederlaag moeten neerleggen en ons richten naar de volgende match, uit op Grimbergen.”

Door deze thuisnederlaag ziet Bertem-Leefdaal Bierbeek over zich springen naar de vijfde stek. Zelf staan de blauwhemden nu zesde.

Bron: HLN

Share: