Bertem-Leefdaal hoopt kansen af te maken op Linden

VC Bertem-Leefdaal trekt zondag naar VK Linden voor een pittige derby. Keeper Jochen Van Acker hoopt dat de wenkende kansen eens afgemaakt worden, zodat de drie punten mee huiswaarts kunnen genomen worden. Zelf hoopt hij zijn netten schoon te houden.

“Vorig jaar waren we samen met Aarschot in tweede provinciale de ploeg die het meeste clean sheets had, zo’n veertien stuks. Dit seizoen lukte dat tot nu toe enkel voor eigen publiek tegen Betekom, dat laat wel een wrang gevoel na. Ik vrees dat ik net zoals vorig seizoen tegen Linden niet al te veel te doen zal hebben, maar wanneer ze komen piepen kan het wel eens prijs zijn. Het komt er dus op aan om geconcentreerd te blijven”, aldus de twintiger.

“Ik hoop dat we op Linden kunnen spelen zoals onze tweede helft tegen Out-Hoegaarden. Toen konden we goed naar voren drukken. We spelen er zoals steeds om te winnen en hopelijk hebben we niet zoveel mogelijkheden nodig om te scoren. Bij hen moeten we opletten met Van Bladel en de broers Janssens. Hun veld is wel groot genoeg om ons voetballend spel te ontwikkelen, hopelijk kunnen we met dat gegeven iets wezenlijks doen.”

Bron: HLN

Share: