Bertem-Leefdaal hoopt snel op beterschap

Trainer Mario Cassimon zag zijn jonge ploeg van Bertem-Leefdaal met het kleinste verschil verliezen op het veld van Linden. Niet de verliespartij maar het klein aantal kansen verontrustte de coach, al beseft hij dat er op zijn groep nog veel rek zit.

“Er was veel goede wil, maar ook veel zaken die mislukten. Linden gebruikte veel lange ballen, wij probeerden te voetballen, maar gingen uiteindelijk toch in hun spel mee”, aldus de coach van Bertem-Leefdaal.

“Het verontrustte me vooral dat we weinig mogelijkheden bij elkaar speelden, wat normaal gezien wel ons handelsmerk is. Enkele spelers haalden ook het niveau niet dat we denken dat ze moeten halen. Het hangt in eerste provinciale vaak van kleine details af, het is aan ons om nu door deze zure appel heen te bijten. Er zit zeker nog progressie in het team, vroeg of laat winnen we zeker. We panikeren niet, als we twee keer na elkaar winnen staan we opnieuw goed. We staan nu op zes punten van de vierde en de voorlaatste staat op vier punten van ons. We mikken komend weekend thuis op beterschap tegen Strombeek en hopelijk volgen dan de drie punten,” zegt Cassimon.

Bron: HLN

Share: