Bertem-Leefdaal mikt op vierde zege op rij

VC Bertem-Leefdaal trekt naar SC Out-Hoegaarden dat de punten onderaan dringend nodig heeft. De uitspelende blauwen staan er als zevende momenteel goed voor en hopen uiteraard andermaal op een overwinning om er nog iets warmer bij te zitten met het seizoenseinde in zicht.

Verdediger Jan Clerick aast eveneens op puntenwinst. “In de heenronde speelden we thuis 2-2 tegen hen. Voor zover ik me herinner komen we op vrijschop op achterstand en zat er eigenlijk echt veel meer in. Ik schat ze nu echter veel hoger in dan toen”, opent Clerick. “Na onze negen op negen zitten we in een goede flow, maar Hoegaarden ook na hun twaalf op twaalf en dit sinds Tom Soetaers het er weer overnam”, vervolgt hij.

“Onze vorige overwinning was heel belangrijk naar het behoud toe, zowel mentaal als in het klassement. We hebben scherp getraind deze week, we zijn niet op onze lauweren gaan rusten na onze drie overwinningen en dat zal nodig zijn. Ik verwacht een sterk Out-Hoegaarden vol vertrouwen die de drie punten broodnodig heeft.”

Bron: HLN

Share: