Bertem-Leefdaal ondanks nederlaag tevreden met prestatie

VC Bertem-Leefdaal ging met 1-3 tenonder op het zompige veld van de tweede in de stand, Liedekerke. Ondanks de mindere uitslag kan deze jonge ploeg zich optrekken aan de prestatie gerealiseerd tegen een ervaren en sterk geheel. Ze kwamen soms in problemen, maar konden bij momenten enorm druk zetten en goed voetbal brengen.

“Na de wedstrijd kregen we felicitaties van hun coach omdat we een van de weinige teams waren die hier echt kwamen voetballen. Liedekerke was uiteraard goed op elkaar ingespeeld, ze hebben trouwens in elke linie pakken ervaring. We kunnen ons optrekken aan het gegeven dat we het hen moeilijk maakten”, wist coach Mario Cassimon.

“Buiten tijdens stilstaande fases kwamen we niet in de problemen. Aanvankelijk kozen we in balbezit te snel voor de lange bal, toen scoorden zij de 1-0. We begonnen beter te spelen en ze hadden het een half uur moeilijk, na een discutabele strafschop verdubbelden ze hun voorsprong. We zijn blijven doorgaan en scoorden de 2-1. Ze kwamen even in verdrukking en probeerden nog voor een punt te gaan met enkele wissels, maar ze scoorden in de slotfase de winnende goal. We waren misnoegd over het verlies, maar zijn tevreden over de prestatie”, aldus de T1.

Vanneck, Delise, D’Hoore, Hambrouck en Vandermarliere hebben bijgetekend bij Bertem-Leefdaal. Goffin stopt er door zijn werk als journalist. Buttiens, Cloots en De Roo verlaten de club. De aanwinsten tot nu toe zijn flankaanvaller en Brusk Er (HO Bierbeek) en flankverdediger Mathias Joosten (beloften OHL ).

Bron: HLN

Share: