Bertem-Leefdaal pakt verdiend punt bij leider

In eerste provinciale pakte VC Bertem-Leefdaal in extremis een welverdiend punt op het veld van titelkandidaat KAC Betekom, het ging er 2-2 gelijkspelen en dit na twee goals van snelle spits Jorn Reszczynski.

Na de 3-0-zege van in de heenronde, bedraagt het puntentotaal van Bertem-Leefdaal tegen de sterk voetballende ploeg een mooie vier op zes.

“Ik kon de score openen door te profiteren van een slechte terugspeelbal bij hen. Ik kon in de slotfase niet anders dan bij balverlies op hun middenveld de pass van onze kapitein Dries Leirs aan te nemen, de keeper voorbij te gaan en binnen te leggen, dat was meteen goed voor de 2-2. Het punt op Betekom was zeker verdiend te noemen. Na de match heerste een heel goed gevoel in de kleedkamer. Het leek er precies op een overwinning. We hebben heel hard gevochten en zijn blij met dat puntje. Zo bewijzen we dat we beter spelen tegen sterkere ploegen. De vier op zes tegen Betekom is daar een mooi bewijs van”, wist Jorn. “Wij hadden de betere kansen tijdens de eerste helft, Betekom had op zijn beurt tijdens de tweede helft de betere mogelijkheden,” aldus de spits in vorm bij de hemelsblauwen.

Bron: HLN

Share: