Bertem-Leefdaal start gehavend tegen Bierbeek

Frederik Struijlaert is benieuwd waartoe VC Bertem-Leefdaal in staat is in de topper tegen Bierbeek. Vooraan vallen er bij de hemelsblauwen enkele afwezigen te noteren, zodat enkele nieuwe krachten hun kans krijgen.

“We kampen met enkele afwezigen, maar dat zal tegenstander Bierbeek ook wel weten”, aldus Frederik Struijlaert. “Ik bekijk deze topper zeker niet als een onmogelijke opdracht. We boekten immers onze beste resultaten tegen de topploegen uit de reeks, het is tegen de kleinere teams dat de machine soms wat stokt. In die optiek zal het zeker aan motivatie niet ontbreken.”

“Ik heb al enkele zaken over hun spelers vernomen, maar ken de ploeg nog niet. We moeten de bal lang genoeg in de ploeg houden en als we een kans krijgen, die efficiënt afwerken. Hopelijk grijpen de vervangers hun kans, pikken ze een goaltje mee en zijn ze voor de komende wedstrijden gelanceerd.”

Bertem-Leefdaal trekt zondag vanaf 15 uur ten strijde in hun Sint Veronicacomplex tegen Bierbeek dat op één puntje volgt.

Bron: HLN

Share: