Bertem-Leefdaal weet weer wat verliezen is

Na een vijftien op vijftien weet VC Bertem-Leefdaal opnieuw wat verliezen is. Ze gingen met het kleinste verschil de boot in bij twaalfde Strombeek.

T2 Peter Lembrechts zag het in de tweede helft beter gaan, maar niet voldoende om aanspraak te kunnen maken op een punt of punten tout court.

“Het was een verlies dat te vermijden was. We hebben de wedstrijd tijdens de eerste helft verloren. Vele spelers hadden toch last van de staat van het veld, maar dat was niet het enige. We waren ook niet scherp, zowel in de passing als in de duels. Tijdens de rust hebben we dan wat bijgestuurd en kwamen we sterker voor de dag, maar ook het geluk ontbrak ons ietwat gezien we drie keer het doelkader troffen en ook hun keeper verschillende mooi reddingen uit zijn handschoenen moest toveren. We mochten nog tot maandagochtend gespeeld hebben, de bal wou er niet in, je hebt zo van die dagen. Het positieve dat we moeten onthouden, is de reactie van de groep in de tweede helft na hun mindere eerste helft. Dat is iets waar we op voort kunnen bouwen voor de volgende wedstrijd binnen twee weken op Borght-Humbeek.”

Bron: HLN

Share: