Bertem-Leefdaal wil goede reeks voortzetten

VC Bertem-Leefdaal staat op twee punten van de top vijf. Geen slecht resultaat gezien ze de tweede spelronde begonnen met vooral de strijd om het behoud in het achterhoofd.

In de heenronde versloeg Linden Bertem-Leefdaal met het kleinste verschil. Nu zijn de blauwen zondagnamiddag zeker niet van plan om het zo ver te laten komen.

De krachtige middenvelder Evert Buttiens herinnert zich de vorige confrontaties nog levendig. “Tegen Linden zijn het keer op keer stevige duels. Het is voor ons altijd een lastige ploeg om te bekampen, maar we zitten in vorm. Met andere woorden: thuis moeten we hen zeker kunnen kloppen. Het zal er vooral op aankomen om niet mee te gaan in hun spel en zelf de bal goed rond te spelen”, wist Buttiens te vertellen.

Bertem-Leefdaal behaalde een twaalf op twaalf. “Een vijftien op vijftien behalen behoort zeker tot de mogelijkheden. In Out-Hoegaarden zijn we de voorbije jaren ook zo goed als bijna niets gaan rapen en nu hebben we daar al bij al toch weinig problemen gekend. Dat belooft voor ons duel tegen de groenen voor eigen publiek.”

Bron: HLN

Share: