Bertem-Leefdaal wil ingeslagen weg verderzetten tegen Borght-Humbeek

Borght-Humbeek komt zondagnamiddag op bezoek bij VC Bertem-Leefdaal. Middenvelder Giorgio Wynants uit Tremelo beseft dat het geen makkelijke opdracht zal worden.

“We hebben terug meer vertrouwen in onze eigen kwaliteiten. We denken soms iets te veel na en moeten gewoon wedstrijden aanvatten met de mentaliteit van alles mag en niets moet.”

“We hebben een jonge ploeg die mentaal moet aansterken. Vorig jaar hebben we weinig verloren. We moeten leren ervaren dat we sterkere tegenstanders tegenkomen waartegen we punten laten. Trainer Mario heeft bewezen dat hij het kon met een nieuwe ploeg. Dit jaar zal hij dat opnieuw voor mekaar krijgen. De overwinning van vorig weekend was mentaal heel belangrijk en zijn we klaar om dat parcours verder te zetten. Anderzijds is Borght wel een fysiek sterke ploeg die enkel nog maar verloor van topploegen Bierbeek, Betekom en Liedekerke. Tegen de rest lieten ze sterke uitslagen optekenen. Ze hebben al ervaring in deze reeks. Ze scoren vrij makkelijk dus we moeten vanuit de organisatie vertrekken en tegen prikken met onze snelheid vooraan. We gaan voor de drie punten, maar voor een punt teken ik vooraf”, vertelt Wynants.

Bron: HLN

Share: