Dries Leirs stuit de zegereeks van Out-Hoegaarden

VC Bertem-Leefdaal kon de zegereeks van SC Out-Hoegaarden stoppen. De thuisploeg benaderde nooit de zege, middenvelder Dries Leirs scoorde de twee enige treffers waardoor de blauwen weer iets veiliger staan in de ranking. Ze staan nu op twee eenheden van de vijfde stek.

Leirs was tevreden na de recente twaalf op twaalf. “Een terechte zege. We wisten dat Out-Hoegaarden de voorbije weken zeer sterk bezig was. We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. Zij hadden misschien meer balbezit tijdens de eerste helft, maar de kansen waren wel voor ons. Bij een vrije trap vanaf de linkse flank raakte niemand de bal aan en zo ging de bal aan de tweede paal, waar ik stond, binnen.”

“In de tweede helft hadden zij twee kansen gehad waarop onze keeper Van Acker twee keer een zeer goede redding uit de kast haalde. Wij hadden op onze beurt ook nog grote kansen voor onder andere Booten en D’Hoore, maar we konden de wedstrijd jammer genoeg niet beslissen. In de laatste minuut kregen we een terechte strafschop die ik kon omzetten om de drie punten veilig te stellen.”

Bron: HLN

Share: