“Er zat veel meer in”

Op het veld van middenmotor Borght-Humbeek sprokkelde VC Bertem-Leefdaal een puntje. Achteraf bekeken hadden dat er gerust twee meer mogen zijn. Spits Jorn Reszczynski kreeg enkele wenkende mogelijkheden, onder andere een bal tegen de binnenkant van de paal, maar hij had het geluk niet aan zijn zijde.

“De eindscore 0-0 zegt jammer genoeg niet alles, maar wel genoeg”, opent trainer Mario Cassimon. “Ik vind dat de keeper en kapitein Lievens van Borght-Humbeek de uitblinker van de match was. Dat zegt genoeg over de aanvallende ingesteldheid bij de thuisploeg. In mijn ogen speelden ze geen enkele open doelkans die naam waardig bij elkaar. Bij ons waren er verschillende kansen, waaronder voor middenvelders Yorik Feyaerts en Erzen Uka. Onze spits Jorn Reszczynski kreeg ook enkele kansen, hij trapte zelfs nog eens op de paal. Jammer maar helaas, we halen hier een gelijkspel en een puntje, maar hier zat veel meer in.”

Positief aan de wedstrijd was dat aanvaller Arno Booten, die enkele weken geleden geblesseerd uitviel met een enkelblessure, een invalbeurt van een half uurtje kon afwerken.

Bron: HLN

Share: