Erzen Uka (Bertem-Leefdaal): “We azen op revanche”

VC Bertem-Leefdaal ontvangt dit weekend KV Tervuren-Duisburg. Ze willen de verliespartij uit de heenronde doen vergeten met een zege op eigen veld. Erzen Uka weet dat Tervuren-Duisburg te kloppen is.

“We hebben daar twee keer een voorsprong uit handen hebben gegeven. We hebben heel wat werk gehad tegen hun spitsen die toen in vorm waren. Ik herinner me dat het een stevige ploeg was met vooral een sterke aanvalslinie. Op hun zwaardere veld kwam ons spel ook niet ideaal naar boven”, herinnert Uka zich.

“We moeten de goede match in Betekom doortrekken. We moeten toch wat revanche zoeken na de verloren heenwedstrijd en ervoor zorgen dat we de drie punten in Bertem houden met hard werken en efficiëntie. Dit zodat het verdiende punt in Betekom niet verloren gaat. Ik ben blij dat ik heb bijgetekend en aan mijn derde jaar hier zit volgend seizoen. De meeste spelers hebben dat ook gedaan, dat is heel fijn want dat zijn ondertussen ook mijn beste vrienden geworden. De grote en stevige basis heeft bijgetekend, nu nog versterkingen in de aanval.”

Bron: HLN

Share: