Erzen Uka: “Herent moet ons liggen”

VC Bertem-Leefdaal ontvangt zondagnamiddag promovendus KFC Herent. Na zes speeldagen tellen de thuisspelende blauwen negen punten en staan ze hiermee in de middenmoot. Bertem-Leefdaal moet in normale omstandigheden altijd winnen, zo stelt aanvallende middenvelder Erzen Uka.

De jonge ploeg kon vorig weekend nog bijna stunten tegen leider Rhode-De Hoek, de zege ontglipte hen en de score bleef 1-1. De voorbije week trainden ze stevig door, dinsdagavond werd een oefenmatch tegen de beloften van OHL inderhaast afgezegd door de Leuvense ploeg.

“Ik denk dat Herent een ploeg is dat ons ligt. Wat ik gehoord heb, is dat het ook wel een voetballende ploeg is”, aldus Uka. Na ons gelijkspel vorig weekend, na een tegengoal in het laatste deel van de wedstrijd, zijn we gebrand om opnieuw de drie punten te pakken, zeker om de aansluiting niet te misse. We gaan uit van onze eigen sterkte en met de mentaliteit en instelling van vorige week, nu gekoppeld aan iets meer efficiëntie, denk ik dat we de drie punten in Bertem kunnen en moeten houden”, besluit Erzen Uka.

Bron: HLN

Share: