Felix Goffin: “Het was mijn eerste basisplaats”

VC Bertem-Leefdaal bracht in eerste provinciale VC Houtem-Oplinter zijn eerste nederlaag van het seizoen toe. Waar in de eerste helft de bal in het nadeel rolde, werden in de tweede helft alle zeilen bijgezet. Uiteindelijk prijkte een mooie 1-2 als eindresultaat op het scorebord, Bertem-Leefdaal staat nu vierde in het tussenklassement.

Felix Goffin werd door trainer Cassimon op Tiense ondergrond in het middenveld geposteerd na de blessure van Pieter-Jan Demarez. “Ik was verrast dat ik speelkansen kreeg gezien ik de week voordien afwezig was omdat ik moest werken.”

“Het was mijn eerste basisplaats. Ik heb hard gewerkt, niet alles lukte in de eerste helft. Voor de pauze kenden we pech. We waren de betere ploeg. Ze kregen een kans en de bal hobbelde daarbij knullig binnen.”

“Tijdens de rust wisten we dat we beter waren en gingen we met vertrouwen het veld op. We bleven gaan en wonnen verdiend. We zijn tevreden en willen op dit tempo verder blijven werken”, geeft Goffin mee.

“Het is ergens onverwacht dat we in ons eerste jaar in eerste provinciale nu vierde staan. De teamsfeer zit goed en iedereen werkt voor elkaar. Dat helpt om punten te pakken. We gaan nog een mooi seizoen tegemoet als we bezig blijven zoals nu.”

Bron: HLN

Share: