ERC.HOEILAART A – VC.BERTEM-LEEFDAAL A

ERC.HOEILAART A
2 - 2
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
25 november 2018 - 15:00 Kapelstraat P1
Wedstrijdstatistieken
ERC.HOEILAART A
Ploegen
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
2
Eindstand
2
7' Inacio Ribeiro
90' Salumu
Scorers
15' Marion
75' Mammadbeyli


2
Gele kaarten
3

Nathan Goffart (ERC Hoeilaart) – “Weer met plezier op het veld”

De Doenders lijken de afgelopen weken hun goede vorm teruggevonden te hebben. Tegen Herent werd er met 6-2 gewonnen en vorig weekend eindigde de wedstrijd tegen Borght-Humbeek in een 1-1-gelijkspel.

“Het klopt dat we terug als een hechte ploeg spelen en onze betere vorm en spel – die van in de voorbereiding – hebben teruggevonden”, stelt Nathan Goffart. “Er moeten sowieso nog enkele zaken beter, maar het belangrijkste is dat we weer als een ploeg op het veld staan.”

“Het is nu zaak om punten te pakken om zo opnieuw naar een betere plaats in het klassement te stijgen. Dit weekend moet er dus gewonnen worden. We zitten met enkele afwezigen, maar dat geeft andere spelers de kans zich te bewijzen.”

“Ook tegen Bertem-Leefdaal moeten we blijven voortdoen waarmee we bezig zijn zodat het vertrouwen helemaal terugkomt. Persoonlijk ben ik tevreden omdat we weer plezier hebben op het veld”, besluit Goffart.

Bron: HLN – 24/11/2018

 

Hoeilaart – Bertem-Leefdaal 2-2

De wedstrijd begon met mooi voetbal van beide ploegen. In minuut negen klom Hoeilaart op voorsprong na een knappe vrije trap van Inacio Ribeiro. Het antwoord van Bertem-Leefdaal liet niet lang op zich wachten. Pogingen van Leirs en Marion gingen niet binnen, maar niet veel later was het wel raak. Marion tikte na een snelle omschakeling de 1-1 tegen de touwen. In de slotfase kopte invaller Mammadbeyli aan de tweede paal vrij de 1-2 binnen. Hoeilaart liet de hoofden niet hangen. Met een gelukje kwam de bal bij Salumu en die knalde de 2-2 voorbij doelman Van Acker.

Bron: HLN – 26/11/2018

 

Bjarne Vandervoort (ERC Hoeilaart): “Slikken te veel simpele goals”

ERC Hoeilaart deelde afgelopen zondag de punten met Bertem-Leefdaal (2-2).

“Als je in de laatste minuut de gelijkmaker scoort, mag je niet klagen”, blikt Bjarne Vandervoort terug op het gelijkspel. “Maar als je het volledige wedstrijdverloop bekijkt, hebben we wel de match in handen gehad en hadden we ook kunnen winnen. Bertem heeft maar enkele kansen gehad en we slikten toch twee veel te makkelijke goals.”

“Het is nu vier matchen op rij dat we niet verliezen, dus ik denk dat we het positief moeten bekijken. We hebben geen bepaald doel gesteld voor de winterstop. We hebben nu nog een moeilijke verplaatsing naar Liedekerke en dan twee thuiswedstrijden. Het wordt niet makkelijk, maar iedereen wil die positieve lijn doortrekken.”

“Het draait al beter dan in het begin van het seizoen. Nu mogen we nog iets meer geluk hebben. Ook de maturiteit om een volledige wedstrijd geconcentreerd te zijn, ontbreekt ons nog. We slikken veel te veel domme en simpele goals. Vaak stilstaande fases waar de mandekking te betreuren is. De punten zullen wel volgen als we zo blijven voortdoen.”

Bron: HLN – 27/11/2018