FC.BORGHT-HUMBEEK A – VC.BERTEM-LEEDAAL A

FC.BORGHT-HUMBEEK A
0 - 0
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
20 oktober 2018 - 19:30 Populierendal P1
Wedstrijdstatistieken
FC.BORGHT-HUMBEEK A
Ploegen
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
0
Eindstand
0


0
Gele kaarten
1

“We moeten allemaal top zijn in Bertem”: Robbe Olbrechts (FC Borght-Humbeek)

Zondag leed Borght-Humbeek een pijnlijke 4-3-nederlaag op het veld van Veltem. Met twee doelpunten zorgde aanvaller Robbe Olbrechts (20) voor een lichtpuntje. Zaterdagavond komt Bertem-Leefdaal op bezoek.

“De thuisploeg had nog geen punt na zes wedstrijden en had slechts zes keer gescoord. Was er sprake van onderschatting? Feit is dat we snel tegen een 2-0-achterstand aankeken. We knokten voor de rust nog terug en hadden de wedstrijd toen in handen. We kwamen slap uit de kleedkamer en in geen tijd was het 4-1. Toen mocht ik invallen en scoorde nog twee keer. Een persoonlijke opsteker, maar de nederlaag kwam hard aan. Het waren mijn eerste competitiedoelpunten. Vorig seizoen speelde ik voor Eppegem. Het is mijn doel om bij Borght-Humbeek meer speelkansen af te dwingen. Ik heb nog geen basisplaats, maar verzamel invalbeurten. Hopelijk pakken we zaterdagavond tegen Bertem-Leefdaal nog eens drie punten.We moeten allemaal top zijn en de tactische richtlijnen van trainer Wouters opvolgen.”

Bron: HLN – 19/10/2018

 

“We zijn tevreden met gelijkspel”

Na de pijnlijke 4-3-nederlaag tegen het tot dan puntenloze HO Veltem kon FC Borght-Humbeek geen nieuwe misstap veroorloven. Centrale verdediger Arne Vanden Eede (32) vierde zijn comeback met een 0-0-gelijkspel tegen VC Bertem-Leefdaal.

“Het werd een tactisch steekspel met heel weinig echt grote doelkansen. Naar het einde van de wedstrijd waren de beste mogelijkheden wel voor de bezoekers. In die omstandigheden was een puntendeling een goed resultaat. Daarenboven konden we de nul op het bord houden. Het was nog maar de tweede keer en voor doelman en verdediging was dit toch belangrijk.”

“Zondag trekken we naar Liedekerke, de nummer negen met elf punten. Zelf delen we de tiende plaats met negen punten. Niet verliezen wordt de eerste doelstelling, winnen zou nog mooier zijn. Zelf behoorde ik voor het eerst tot de selectie en speelde negentig minuten. Net voor de voorbereiding besloot ik wegens de niet-evidente combinatie tussen mijn job en een gezin met drie kinderen én minder goesting met voetballen te stoppen. Na zes weken begon de voetbalmicrobe weer te kriebelen en hervatte ik.”

Bron: HLN – 23/10/2018