KFC.RHODIENNE-DE HOEK A – VC.BERTEM-LEEFDAAL A

KFC.RHODIENNE-DE HOEK A
1 - 1
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
7 oktober 2018 - 15:00 Wauterbosstadion P1
Wedstrijdstatistieken
KFC.RHODIENNE-DE HOEK A
Ploegen
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
1
Eindstand
1
80' De Ridder
Scorers
54' Reszczynski


1
Gele kaarten
3

“Fandag afsluiten met zege”: Andreas Paesmans – KFC Rhodienne-De Hoek

KFC Rhodienne-DH is sinds vorige week de fiere leider in eerste provinciale. Zondag neemt de ploeg van trainer Dieter Van Dionant het in het Wauterbos op tegen Bertem-Leefdaal, de nummer zes uit de stand. Bij Rhodienne-DH wil men de jaarlijkse fandag graag afsluiten met een nieuwe zege.

“Het zou leuk zijn om op onze eigen fandag de punten thuis te kunnen houden”, vertelt Andreas Paesmans. “We kunnen week na week rekenen op een enthousiaste twaalfde man, maar zondag zal er nog iets meer volk zijn dan gewoonlijk. Alle jeugdspelers en ouders komen naar de fandag afgezakt, het zou mooi zijn om die mensen te kunnen trakteren op een overwinning. In elk geval gaan we er alles aan doen om de lijn van de voorbije weken door te trekken. We zijn uitstekend aan het seizoen begonnen en willen dat graag zo lang mogelijk volhouden. Dat we nu aan de leiding staan, is geen toeval. Er wordt keihard gewerkt en we hebben wel degelijk voldoende kwaliteit in huis om ons mannetje te staan. Achterin zal het wel puzzelen worden, want Thomas Franquin viel uit met een knieblessure. Ik ben ervan overtuigd dat zijn vervanger dat uitstekend zal doen.”

Bron: HLN – 06/10/2018

 

Rhodienne-De Hoek – Bertem-Leefdaal 1-1

De thuisploeg organiseerde zondag zijn jaarlijkse fandag, waardoor er heel wat toeschouwers kwamen opdagen. Rhodienne-De Hoek kon voor de rust niet echt overtuigen en doelman Cédric Peeters moest een paar gepast tussenkomen. Halfweg stond het dan ook 0-0. Na de rust profiteerde Bertem-Leefdaal van een misverstand in de thuisdefensie. Reszczynski opende kort na de rust de score. Rhodienne-De Hoek wou de eerste nederlaag van het seizoen absoluut vermijden en knokte zich opnieuw in de wedstrijd. Na een fout op de doorgebroken Yangassa trapte De Ridder vanop de stip de 1-1-eindstand op het bord.

Bron: HLN – 08/10/2018