KSC.GRIMBERGEN – VC.BERTEM-LEEFDAAL A

KSC.GRIMBERGEN
2 - 4
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
9 december 2018 - 14:30 Ter Wilgen P1
Wedstrijdstatistieken
KSC.GRIMBERGEN
Ploegen
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
2
Eindstand
4
20' De Jonge
25' Moding
Scorers
30' Feyaerts
50' Er
53' Feyaerts
70' Booten


2
Gele kaarten
2

Jelle Eylenbosch (SC Grimbergen): “Winnen is een must”

Grimbergen gaat op zoek naar eerherstel na de derbynederlaag. Aangezien de ploegen onderin al aardig genaderd zijn, kan er best gewonnen worden tegen Bertem-Leefdaal.

Ook Jelle Eylenbosch was ontstemd door de uitslag van vorig weekend. “Ik vind het erg voor de club. Sommige jonge jongens hebben het moeilijk om consignes van de trainer en ervaren spelers aan te nemen.”

Maar goed, er wordt weer vooruit gekeken. “Op ons kunstgras is het te hopen dat we al voetballend eruit komen. Onze aanvoerder heeft nog gezegd dat we voor de jaarwisseling zoveel mogelijk punten moeten pakken. Meer en meer komt het mes op de keel. Veltem is aan het winnen, Borght-Humbeek wint dan tegen ons. Winnen is een must. We zouden nog eens ontspannen moeten kunnen voetballen. In Liedekerke nemen we het ook nog op tegen een moeilijk te ontwrichten blok. We weten waar we voor staan.”

Bron: HLN – 08/12/2018

 

Grimbergen – Bertem-Leefdaal 2-4

De Jonge opende met een heerlijke uithaal de score. Weydisch zette een mooie aanval op. Na een passje opzij van Vanderhaegen kon Moding aanleggen. Van Acker verslikte zich in zijn schot. Grimbergen leek na twintig minuten op weg naar de overwinning. Van 2-0 ging het echter nog naar 2-4. Na handspel van Moding zette Feyaerts de elfmeter om. In twee minuten tijd keerde Bertem-Leefdaal vervolgens de rollen om. Er maake via een zwabberbal gelijk. Kempenaers dook voor doel op en bracht de bezoekers op voorsprong. In de slotminuten legde Booten met een overhoeks schot de eindscore vast.

Bron: HLN – 10/12/2018

 

Rodrigue Williot (SC Grimbergen): “De mayonaise pakt niet”

Het lijkt voor het zesde jaar op rij degradatievoetbal te worden in Grimbergen. Terwijl het thuis tegen Bertem-Leefdaal nochtans zo’n fraaie eerste helft speelde.

Ook Rodrigue Williot heeft het moeilijk om de eindjes nog aan mekaar vast te knopen. “We hadden de wedstrijd in de eerste helft dood kunnen maken. Aan de rust, bij 2-1, zeiden we nog tegen mekaar dat het nog niet afgelopen was. Nog maar eens loopt het dan weer verkeerd. We maken teveel fouten. Het is altijd hetzelfde”, zucht Williot. De druk gaat ook alsmaar toenemen. “We bevinden ons in een penibele situatie. We hebben spelers die in tweede en derde nationale gespeeld hebben. We hebben jongeren die iets kunnen. De mayonaise pakt niet. Het is op het mentale front dat dit zich afspeelt. We hebben kwaliteiten, maar in het hoofd is het moeilijk. We hebben niet genoeg jongens die vol doorgaan en ervoor vechten. De ervaren spelers proberen bepaalde dingen uit te leggen. Bij sommigen gaat dat het ene oor in en het andere oor uit.”

Bron: HLN – 11/12/2018