OHR.HULDENBERG A – VC.BERTEM-LEEFDAAL A

OHR.HULDENBERG A
1 - 0
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
8 september 2018 - 20:00 Sportveld Huldenberg P1
Wedstrijdstatistieken
OHR.HULDENBERG A
Ploegen
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
1
Eindstand
0
41' Soetaert
Scorers


1
Gele kaarten
4

Video OHR Huldenberg – VC Bertem-Leefdaal

 

Jeroen Verheyden (OHR Huldenberg): “Supporters helpen ons in moeilijke momenten”

OHR Huldenberg speelt vanavond zijn eerste thuiswedstrijd in 1ste provinciale en dat is meteen een derby tegen Bertem-Leefdaal. Het wordt niet alleen speciaal voor de spelers, maar ook voor de supporters. “Ik denk dat onze supporters nog vuriger zullen zijn”, vertelt verdediger Jeroen Verheyden. “Ik ben er zeker van dat ze weer met z’n allen achter ons zullen staan om ons naar voren te schreeuwen. Dat helpt zeker in moeilijke momenten. Zo halen zij ons soms uit een dal om alsnog een positief resultaat naar ons toe te trekken. Het is onze eerste thuismatch van het seizoen waarin er iets op het spel staat, dus gaan we absoluut proberen te winnen. Het zal wel niet gemakkelijk zijn, want Bertem-Leefdaal is een goede ploeg.”

“Er zijn enkele spelers die ik nog ken van in de jeugdreeksen bij OH Leuven. We zullen zeker moeten opletten voor hun diepe spits Reszczynski, want die maakt toch elk seizoen een doelpunt of twintig”, beseft Verheyden.

Bij hun vuurdoop in 1ste provinciale pakte OHR vorige week meteen een punt op het veld van Borght-Humbeek na een 1-1-gelijkspel. Dat was goed voor het vertrouwen.”

“Vorige week was het een heel moeilijke wedstrijd, maar we waren heel blij met het puntje. Het vertrouwen is dus aanwezig. Toch beseffen we dat elke wedstrijd moeilijk wordt. Je merkt het niveauverschil meteen. Vorige week waren we in de eerste helft nog onder de indruk van de omstandigheden. Nu zal dat niet meer het geval zijn en kunnen we meteen gefocust aan de match beginnen.”

Bron: Nieuwsblad.be – 07/09/2018

 

Huldenberg – Bertem-Leefdaal 1-0

OHR Huldenberg zocht vooral de voetballende opties in de eerste helft, terwijl Bertem-Leefdaal het iets directer probeerde. Doelman Mutton moest één keer zijn kunnen tonen om een bal vanonder zijn dwarsligger weg te tikken. Net voor de pauze wist Soetaert zo’n hoekschop van De Mol aan de tweede paal binnen te koppen. Na de rust kwamen de bezoekers wat meer opzetten, maar het was toch vooral de thuisploeg dat voor gevaar zorgde.

Bron: HLN – 10/09/2018

 

“Ballen vliegen vlot binnen”

Wout Soetaert bezorgde OHR Huldenberg met zijn tweede doelpunt van het seizoen de zege tegen Bertem-Leefdaal.

“Ze vliegen er vlot in tegenwoordig (lacht)”, zegt Wout Soetaert. “Het was een terechte zege volgens mij. Ik had Bertem-Leefdaal wel sterker verwacht, zeker voetballend. Ze konden er voetballend echter niet uitkomen, maar dat is misschien ook onze verdienste als ploeg omdat we alles goed vast hebben gezet.”

De eerste zege in eerste provinciale werd goed gevierd in Huldenberg.

“Zeker. Het was een goed feestje na afloop”, vult Jonas Philips aan.

“We speelden een goede eerste helft en scoorden op het ideale moment net voor de rust. Nadien hebben wij enkele kansen en zij ook, maar we waren heel blij om de nul is te kunnen houden.”

OHR Huldenberg zit zo na twee speeldagen aan een vier op zes.

“Prima start? Ja, we zijn zeer tevreden met de vier op zes, want volgende week wacht met Liedekerke een zeer moeilijke match”, besluit Philips, die zowel tegen Borght-Humbeek en Bertem-Leefdaal de negentig minuten vol maakte.

Bron: HLN – 11/09/2018