VC.BERTEM-LEEFDAAL A – FC.BORGHT-HUMBEEK A

VC.BERTEM-LEEFDAAL A
1 - 2
FC.BORGHT-HUMBEEK A
19 november 2017 - 15:00 St. Veronica P1
Wedstrijdstatistieken
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
Ploegen
FC.BORGHT-HUMBEEK A
1
Eindstand
2
90' Kempenaers
Scorers
25' Herrero Di Miceli
74' Herrero Di Miceli


1
Gele kaarten
1

Nick Peeters: “Hopelijk zit ik opnieuw in selectie”

Zondag bleef Borght-Humbeek op eigen veld op een 1-1-gelijkspel tegen Linden steken. Zondag hoopt Nick Peeters (21) op bezoek bij Bertem-Leefdaal zeker niet te verliezen.

“Tegen Linden nam elke ploeg een helft voor haar rekening. Voor de rust waren we de betere ploeg en klommen op voorsprong. In de tweede helft waren de rollen omgekeerd. In die periode speelden we ook tegen de wind en regende het fel. We slaagden er niet in de bal in eigen rangen te houden. Het was zeker één van onze minste wedstrijden. Dat we dan nog een punt pakten, was niet slecht. Tegen Bertem-Leefdaal moet het anders of we gaan de boot in. We staan momenteel op de zesde plaats met zestien punten, maar Bertem-Leefdaal volgt op slechts twee punten.”

“Het wordt een lastige verplaatsing tegen een aanvallende en goed voetballende tegenstander. Hopelijk zit ik opnieuw in de selectie. De plaatsen zijn duur en het bankzittersstatuut is mijn deel. Tijdens de trainingen en de wedstrijden met de beloften blijf ik het beste van mezelf geven. Zo heb ik mezelf niets te verwijten en maakt ik het de trainer moeilijk. Ik scoorde al twee keer, maar dat leverde tegen Liedekerke geen punt op.”

HLN: 17/11/2017

 

Bertem-Leefdaal – Borght-Humbeek 1-2

In de eerste helft had Bertem-Leefdaal het overwicht zonder echt kansen te creëren. Na een half uur kregen de blauwen een corner, maar de uitploeg schakelde snel om en na een stevige counter kon Herrero di Miceli 0-1 maken. Na de pauze volgde grotendeels hetzelfde verhaal, alleen kon Bertem-Leefdaal wel kansen bij elkaar spelen, maar niet afmaken. Uka en D’Hoore kregen deze kansen, Uka trapte de bal twee keer op bezoekende doelman Lievens. De 0-2 kwam uit de lucht vallen, andermaal Herrero di Miceli kon profiteren, 0-2. Daarna ging de thuisploeg er nog vol voor maar het slotoffensief levert pas in de slotminuut een penalty op, bezoeker Dolmen beroerde de bal met de hand en de bal verdween op de stip. Kapitein Ralph Kempenaers schoot de strafschop in de rechterhoek, doelman Lievens had de linkerhoek gekozen. Verder kwam de thuisploeg niet tegen een uitgekookt Borght-Humbeek.

HLN: 20/11/2017