VC.BERTEM-LEEFDAAL A – KFC.STROMBEEK

VC.BERTEM-LEEFDAAL A
2 - 1
KFC.STROMBEEK
12 november 2017 - 15:00 St. Veronica P1
Wedstrijdstatistieken
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
Ploegen
KFC.STROMBEEK
55' Booten
71' Reszczynski
Scorers
78' Coertjens


1
Gele kaarten
3

Ludovic Vanhecke: “Geen zorgen over offensieve sterkte”

Tegen Bertem-Leefdaal staat er weer een opdracht voor de deur die het klassement door mekaar kan schudden. Ludovic Vanhecke hoopt om eens enkele zeges na mekaar te boeken. “Het is tijd dat Strombeek eens een match of twee naeen wint. Het zou tof zijn om een reeks te kunnen neerzetten. We zien al sinds het begin van de competitie dat iedereen van iedereen kan winnen. Het voordeel is dat we meteen weer goed staan als we één of twee keer winnen. De coach haalde het voorbeeld van Linden aan. Alles is mogelijk. De ambitie van de club ligt hoger dan waar we momenteel staan. Toch mag je nog niet van een crisis spreken”, vindt Vanhecke.

De scoringsproblemen van zijn team brengen hem niet aan het twijfelen. “Ik maak mij geen zorgen over onze offensieve sterkte. Wouter Rooms is nu ook al twee weken geblesseerd. Enes Vuran scoorde vorige zaterdag, maar het was blijkbaar buitenspel. Iedereen in onze ploeg kan scoren. Op training gaat het vlot. Ik vermoed dat het tijdens de matchen er ook wel eens uit zal komen.”

Bron: HLN – 09/11/2017

 

Bertem-Leefdaal – Strombeek 2-1

VC Bertem-Leefdaal versloeg staartploeg Strombeek met 2-1 na een spannende slotfase. De hemelsblauwen hadden tot een kwartier voor tijd opnieuw flink wat kansen in het leven geroepen. Het vizier was echter andermaal niet op zijn scherpst, de drie gewonnen punten zijn echter het voornaamste.

In de eerste helft had de thuisploeg de bovenhand, ze hadden de beste kansen maar vergaten te scoren. Zo zette Hoymans rond het half uur via zijn rechterflank de actie op en zette hij de bal voor naar Booten. Hij kopte de grootste kans van de eerste helft over. In de tweede helft werd Reszczynski diep gestuurd, hij legde af waardoor Booten relatief eenvoudig kon afmaken. Een kwartier nadien zette Buttiens voor op Reszczynski, die scoorde. Bertem-Leefdaal had alles onder controle tot Hoymans te kort terugspeelde op keeper Van Acker. Bezoeker Coertjens zat ertussen en kon scoren. Strombeek kreeg nog twee grote kansen, deze afmaken zat er niet in.

Bron: HLN: 13/11/2017

 

Jan Segers: “Zondag samen uit het dal klauteren”

GRIMBERGEN – Op Bertem-Leefdaal leed Strombeek een vierde opeenvolgende nederlaag (2-1) waardoor de Singelploeg afgleed naar een ontluisterende veertiende plaats. T2 Jan Segers beseft dat er werk aan de winkel is. “Zondag moeten we samen uit het dal klauteren in de thuismatch tegen Tervuren. Bestuur, trainers en spelers moeten nu aan hetzelfde zeel trekken. Op Bertem werd een goede tweede helft neergezet waar de ploeg zich moet aan optrekken. Er werd geflirt met de gelijkmaker en een strafschop werd niet gefloten wat typisch is voor een ploeg die in de hoek staat waar de klappen vallen. We verloren onze topschutter Kaluljka en de volledige defensie, wat zwaar om dragen is.”

Bron: Nieuwsblad.be – 14/11/2017