VC.BERTEM-LEEFDAAL A – KV.TERVUREN-DUISBURG A

VC.BERTEM-LEEFDAAL A
4 - 1
KV.TERVUREN-DUISBURG A
28 januari 2018 - 15:00 St. Veronica P1
Wedstrijdstatistieken
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
Ploegen
KV.TERVUREN-DUISBURG A
4
Eindstand
1
26' Reszczynski
44' Resczcynski
73' Vandermarliere
83' Vandermarliere
Scorers
53' Marion


1
Gele kaarten
3

Lorre Hendrickx (KV Tervuren-Duisburg): “We verteren langzaam, maar zeker de winterstop”

“Tegen Linden was ik geschorst, maar ik hoop zondag in Bertem mijn plaats opnieuw in te nemen”, klinkt het bij verdediger Lorre Hendrickx.

“Tijdens de seizoensstart lag ik naast de ploeg, maar ik heb mijn kans gekregen en heb ze gegrepen. De sfeer in de ploeg is hier enorm en dat heeft mijn zelfvertrouwen en mogelijkheden hier serieus opgekrikt. Bertem-Leefdaal zondag wordt opnieuw een belangrijke partij. We staan allebei klaar voor een plaats in de subtop en bovendien is het toch nog altijd een derby.”

“We pakten de afgelopen weken punten. Zowel voor als na de winterstop. Al gebeurde dat na nieuwjaar wel met enige moeite. Wat mij betreft, duurde die winterstop mede door die twee afgelaste matchen te lang. We hebben moeite om opnieuw ons oude niveau te vinden. Maar er is vooruitgang en tegen februari moeten we er opnieuw helemaal staan. Daar heb ik alle vertrouwen in. En dat we intussen punten pakken, is mooi meegenomen”, alsnog de ex-Tempospeler.

Bron: HLN – 26/01/2018

 

Bertem-Leefdaal – Tervuren-Duisburg 4-1

Na een hevig begin van Tervuren werd het evenwicht hersteld. Op het halfuur volgde een actie langs links via Booten. Deze speelde diep en Reszczynski had vrije baan om de bal onder de keeper te schuiven. Vlak voor rust viel de 2-0 na aarzelend verdedigen bij Tervuren, Reszczynski scoorde op soortgelijke wijze. Na de pauze kwam Tervuren heviger uit de kleedkamer en zette het de thuisverdediging onder druk, echter met weinig doelrijpe kansen als gevolg. Dit tot een corner Marion bereikte aan de eerste paal, die reageerde met een volley die keeper Van Acker kansloos liet. De bezoekende druk bleef en enkele kansen konden de 2-2 opleveren. De goal viel echter aan de overkant, waar Buttiens op een counter Vandermarliere bereikt aan de tweede paal. Hij kon binnenleggen. De match was gespeeld toen Vandermarliere zijn tweede maakte, na opnieuw een voorzet langs rechts.

Bron: HLN – 29/01/2018