VC.BERTEM-LEEFDAAL A – KV.TERVUREN-DUISBURG A

VC.BERTEM-LEEFDAAL A
2 - 2
KV.TERVUREN-DUISBURG A
30 september 2018 - 15:00 St. Veronica P1
Wedstrijdstatistieken
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
Ploegen
KV.TERVUREN-DUISBURG A
2
Eindstand
2
18' Marion
79' Struijlaert
Scorers
60' Deneffe
80' Artois


1
Gele kaarten
4

“Op dezelfde manier spelen als vorige week”: Frederik Wautraets (KV Tervuren-Duisburg)

“Ondanks het gelijkspel tegen Borght-Humbeek moeten we al het positieve uit die match meenemen naar Bertem-Leefdaal. Dan kan het ons daar zeker lukken een positief resultaat neer te zetten”, verkondigt KVTD-middenvelder Frederik Wautraets. “Na mindere prestaties tegen Rhodienne en Herent stonden we er opnieuw. Meer nog, zonder die onterechte penalty zouden we de nul hebben gehouden. Dat was eigenlijk de grootste opsteker van de dag. En als we zondag in Bertem op dezelfde manier spelen, dan pakken we de zege.”

“Ikzelf hoop er alleszins bij te zijn. Zondag begon ik nog op de bank, maar na het uitvallen van Jannes Nicodème moest ik de wei in. Mijn eerste baltoets leverde meteen een (afgekeurd) doelpunt op. Ik voelde direct dat ik in de match zat. Ik ben best tevreden van mijn prestatie en hoop dat de coach dat ook was. Niet alleen zondag, ook de komende weken moeten we ons aan de match van vorige week optrekken. Na onze mooie zege op de openingsspeeldag in Veltem steeg het vertrouwen enorm. Misschien té en dat is nooit goed.”

Bron: HLN – 29/09/2018

 

“Verliezen punt door onsportief gedrag”: Dimi Delmotte (KV Tervuren-Duisburg)

“Het is al de tweede opeenvolgende week dat we recht hebben op de zege en dat we door een scheidsrechterlijke dwaling met een punt moeten tevreden zijn”, sakkert Dimi Delmotte (Tervuren-Duisburg). “We waren voetballend stukken beter dan Bertem-Leefdaal, maar kwamen op achterstand. Na de gelijkmaker dacht ik dat we erover zouden gaan. Op een bepaald moment bleef onze laatste man Brian Vanbockstaele liggen met een hoofdwonde. We trapten de bal buiten en dachten dat de ref het spel zou stilleggen. De tegenstander had het zo niet begrepen, gooide meteen in en scoorde de 2-1. Gelukkig kon ik meteen gelijkstellen. Het verhitte de gemoederen, zowel buiten als binnen de lijnen. Na afloop is hun hulptrainer op luidruchtige wijze bij onze coach zijn beklag gaan doen, terwijl het zijn ploeg was die voor de heisa verantwoordelijk was. Ondanks goed spel geraken we met deze twee gelijke spelen amper vooruit. Volgend weekend krijgen we Liedekerke thuis. Een klapper van formaat, maar we bewezen dat we de juiste mentaliteit in de ploeg hebben.”

Bron: HLN – 02/10/2018