VC.BERTEM-LEEFDAAL A – KVC.STERREBEEK

VC.BERTEM-LEEFDAAL A
11 - 0
KVC.STERREBEEK
18 november 2018 - 15:00 St. Veronica P1
Wedstrijdstatistieken
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
Ploegen
KVC.STERREBEEK
11
Eindstand
0
14' Marion
17' Reszczynski
19' Marion
21' Er
26' Hoymans
32' Reszczynski
35' Feyaerts
42' Reszczynski
44' Marion
77' Mammadbeyli
86' Reszczynski
Scorers


0
Gele kaarten
1

Alec Faulkner (VC Sterrebeek): “Moeilijke wedstrijd”

Sterrebeek trekt zondag naar Bertem-Leefdaal. “Het zal een moeilijke wedstrijd worden”, zegt Alec Faulkner. “Bertem staat hoog in het klassement, maar daar moeten we ons niet te veel op focussen. We moeten goed voetbal spelen zoals we al meerdere malen hebben getoond en moeten toch eens die drie punten pakken.”

“Het is mentaal natuurlijk moeilijk als je na elf weken nog altijd niet hebt kunnen winnen. Het is belangrijk dat we het vertrouwen blijven behouden, want zonder vertrouwen gaan we nooit winnen. Of ik een open wedstrijd verwacht? Ik denk dat beide ploegen kansen zullen krijgen. We zullen gewoon efficiënter moeten zijn dan Bertem. Deze week hebben we wel wat tactisch getraind. We proberen te trainen op de dingen die in de wedstrijd verkeerd liepen, zodat die in de toekomst wel goed verlopen.”

“Voorts hebben we ook een uitgebreide videobespreking gehad waarbij verschillende goede en slechte acties uit de vorige wedstrijd werden aangetoond, waaruit wij dan kunnen leren”, besluit Alec Faulkner, die met Sterrebeek na elf wedstrijden slechts drie punten telt en daarmee de rode lantaarn in zijn bezit heeft.

Bron: HLN – 17/11/2018

 

Bertem-Leefdaal – Sterrebeek 11-0

Al bij de rust stonden met 9-0 vooroorlogse cijfers op het cijfers. Brusk scoorde knap door alleen op de uitkeeper af te gaan en hem over hem te chippen voor de 4-0. Amper vijf minuten later dribbelde Reszczynski mooi en trapte hij met links in de verste hoek binnen, na nog geen half uur stond het 5-0. Kapitein en middenvelder Dries Leirs en spits Jorn Reszczynski die er vijf binnenlegde, waren de uitblinkers bij de blauwen.

Bron: HLN – 19/11/2018

 

Monsternederlaag voor Sterrebeek

Een monsternederlaag. Een ander woord bestaat er niet voor de 11-0-vernedering die Sterrebeek zondag in eerste provinciale te slikken kreeg in Bertem.

“Bertem-Leefdaal was zeer sterk. Ze bewogen zeer veel wat het ons moeilijk maakte, maar dat is niet de enige oorzaak. Wij waren ook gewoon zeer slecht”, verklaart Alec Faulkner. “Niemand vocht voor de bal. Er was geen beweging waardoor we de bal telkens zeer snel kwijt waren en de thuisploeg maakte dat telkens af met een doelpunt.”

“Tijdens de rust en bij een 9-0-achterstand (!) hebben we de hoofden bij elkaar gestoken en geprobeerd om elkaar te motiveren, maar natuurlijk na zo’n achterstand is dat redelijk moeilijk. Persoonlijk bekijk ik die uitslag niet meer. Het is een dag om te vergeten en ik probeer me week na week te focussen op de volgende wedstrijd. Of ik me in de steek gelaten voel door mijn ploegmaats? Neen, we zijn een ploeg. We winnen en we verliezen samen. Het niveau van eerste proviniciale ligt niet te hoog. We mogen niet vergeten dat we een jonge ploeg zijn die nieuw is samengesteld dit jaar. We zijn allemaal ervaring aan het opdoen in een eerste ploeg en dit vergt tijd. Of de degradatie vermijden onmogelijk lijkt? Het seizoen is nog lang. Er zijn nog veel wedstrijden te spelen dus niets is onmogelijk.”

Bron: HLN – 19/11/2018

 

Voetbal kort

Sterrebeek maakte gisterenavond bekend dat de samenwerking met Bruno Versavel en Erik Lebegge werd beëindigd. De 11-0-nederlaag tegen Bertem-Leefdaal bleek de druppel te zijn. Nico Zelck en Dimitri Buekenhout nemen de sportieve leiding van de eerste ploeg over. “De club wenst Bruno en Erik te bedanken voor hun toewijding en het uitzetten van de krijtlijnen voor de uitbouw van onze jonge ploeg”, klonk het.

Bron: HLN – 20/11/2018

 

Bruno Versavel niet langer trainer van VC Sterrebeek

Na de stevige 11-0-bolwassing in Bertem-Leefdaal kwam er gisterenavond een einde aan de samenwerking tussen coach Bruno Versavel en VC Sterrebeek. Beide partijen gingen in onderling overleg uit elkaar. “Ik ben de uitdaging aangegaan met een heel jonge groep”, aldus Versavel. “Maar blijkbaar hebben we het niveau toch wel wat onderschat.”

Ook T2 Erik Lebegge zal niet langer deel uitmaken van de trainersstaf.

Bron: HLN – 20/11/2018

 

VC Bertem-Leefdaal wint met monsterscore tegen rode lantaarn

Er lijkt dit seizoen geen maat te staan op VC Bertem-Leefdaal. De eersteprovincialer behaalde een vooroorlogse score van 11-0 tegen Sterrebeek, de laatste in stand. Bij de rust stond het al 9-0. Eerder wisten ze ook KFC Diest en VK Linden, respectievelijk de huidige nummer één en twee, op eigen veld te kloppen. De blauwhemden volgen momenteel op plaats drie.

Bron: HLN – 21/11/2018