VC.BERTEM-LEEFDAAL A – RC.BUTSEL A

VC.BERTEM-LEEFDAAL A
1 - 1
RC.BUTSEL A
3 september 2017 - 18:00 St. Veronica P1
Wedstrijdstatistieken
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
Ploegen
RC.BUTSEL A
1
Eindstand
1
65' Reszczynski
Scorers
21' Ulens


0
Gele kaarten
2

Gilles Laruelle (RC Butsel): “Vroeg offensief zien te overleven”

Racing Butsel doet de korte verplaatsing naar stijger Bertem-Leefdaal. Het is zeker de bedoeling daar iets te oogsten. Gilles Laruelle maakt zich met een meer gerust gemoed op voor een nieuwe campagne. “Onze vorige kern was niet echt gewapend voor deze reeks. Het bestuur maakte beloften: er gingen meer en vooral technische spelers bijkomen. Die intenties zijn nagekomen. We staan nu een stuk sterker en hopelijk rendeert dat al meteen. Op hun kleine kunstgrasmat zal de thuisploeg furieus starten, met de bedoeling om ons al binnen het kwartier op achterstand te plaatsen. Het wordt opletten achteraan dat we niet in de fout gaan. Naarmate de minuten verstrijken, zie ik voor ons meer mogelijkheden.”

“Fysiek lijken we in orde, bovendien loopt er genoeg talent rond om een actie in ons voordeel te beslechten. Hoe dan ook: het blijft geen cadeau. Ik had wat last van een kleine blessure, maar sloot deze week weer aan. Mijn plaats is linksachter. Als het meezit, ruk ik mee op. Dat is dit weekend niet meteen mijn opdracht.”

Bron: HLN – 01/09/2017

 

Bertem-Leefdaal – Butsel 1-1

De bezoekende keeper Van de Vel lanceerde in de beginminuten Ulens met een lange bal. Na verdedigend mistasten van Bertem-Leefdaal kon Ulens de openingstreffer aantekenen. Daarna was het grotendeels eenrichtingsvoetbal in de richting van de Butselse doelmond. Reszczynski toonde zijn torinstinct na de pauze en scoorde de gelijkmaker. Bertem-Leefdaal kreeg nog enkele grote kansen, zo kopte Uka over. Booten miste de grootste kans. Een voorzet van Hoymans werd hard over de grond voorgegeven. Booten wil de bal binnenduwen maar deze botst net op het beslissende moment en mist zodoende de bal. In de tweede helft kon Butsel wat dreigen en vooral via Aoulad Youssef. Het bleef echter een billijke puntendeling.

Bron: HLN – 04/09/2017