VC.BERTEM-LEEFDAAL A – SC.AARSCHOT A

VC.BERTEM-LEEFDAAL A
2 - 1
SC.AARSCHOT A
16 september 2018 - 15:00 St. Veronica P1
Wedstrijdstatistieken
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
Ploegen
SC.AARSCHOT A
2
Eindstand
1
12' Reszczynski
64' Reszczynski
Scorers
50' Vandenbergh


1
Gele kaarten
1

Video VC Bertem-Leefdaal – SC Aarschot

 

“Beter doen dan afgelopen weekend”

Na de thuisnederlaag tegen Borght-Humbeek van afgelopen weekend trekt SC Aarschot nu naar Bertem-Leefdaal. Kapitein Stijn Janssens is op zijn hoede voor de fusieclub.

“Bertem-Leefdaal is een ploeg waar we het vaak lastig tegen hebben. In ons kampioenenjaar in tweede was het de eerste ploeg die van ons kon winnen en afgelopen seizoen kwamen ze ruim winnen in Aarschot. Op verplaatsing wonnen we dan weer wel, dus hopelijk dit weekend ook. Bertem is een goed voetballende ploeg die nog versterkt is, heb ik gehoord. Om er iets te rapen zal het dus sowieso beter moeten dan afgelopen weekend tegen Borght. We gaven vermijdbare goals weg, maar je wint als ploeg en je verliest als ploeg. We hadden zelf ook kunnen en moeten scoren. De efficiëntie van match één was er dit afgelopen weekend niet. De uitslagen in de reeks hebben al aangetoond dat er heel wat ploegen aan elkaar gewaagd zijn. We zullen iedere match op de toppen van onze tenen moeten lopen om een resultaat te behalen.”

Bron: HLN – 15/09/2018

 

Jorn Reszczynski bezorgt thuisploeg de zege

In het openingskwartier drukte de thuisploeg, dit resulteerde in een dieptepass op Reszczynski die zich langs drie tegenstanders wurmde en de 1-0 onder uitgoalie Van Acker schoof. Ongeveer vijf minuten voor rust werkte thuiskeeper Van Acker Laureys nogal onhandig omver, penalty. Van Acker zette zijn foutje recht door de penalty naar de linkerhoek van Engelen met brio weg te boksen.

Na rust hetzelfde spelbeeld, beide teams tekenden voor gevaar, maar de snelheid van uitvoering lag bij Bertem-Leefdaal hoger. Net na rust was nog niet iedereen wakker, Vandenbergh werd aangespeeld en schoof naast de keeper de gelijkmaker binnen. Iets na het uur kon Reszczynski na een fraaie actie van Feyaerts de 2-1 overhoeks binnen schieten.

Bron: HLN – 17/09/2018