VC.BERTEM-LEEFDAAL A – SC.OUT-HOEGAARDEN A

VC.BERTEM-LEEFDAAL A
2 - 2
SC.OUT-HOEGAARDEN A
29 oktober 2017 - 15:00 St. Veronica P1
Wedstrijdstatistieken
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
Ploegen
SC.OUT-HOEGAARDEN A
2
Eindstand
2
39' Reszczynski
74' Reszczynski
Scorers
19' Van Velthoven
61' Polfliet


1
Gele kaarten
3

Pierreux (Out-Hoegaarden): “Uitgaan van eigen sterkte”

Gerard Pierreux is rechtsachter bij Out-Hoegaarden, maar beperkt zich niet tot defensieve opdrachten. “Regelmatig ruk ik mee op en trap ik een voorzet richting spitsen”, klinkt het.

“Mijn fysiek is voldoende in orde om anderhalf uur op en af te draven. Zondag liep het lekker. Linden acteerde nogal stereotiep, dus kon ik rustig mijn ding doen en brak ik misschien meer dan gewoonlijk uit. We hielden bovendien de nul, als achterspeler rekent men je daar eerst op af.”

Nu wenkt er met Bertem-Leefdaal een andere opdracht, ook op kunstgras. “Die snelle combinaties zijn we ondertussen gewoon, je voetbalt op zo’n mat effectief op een hoger peil. We gaan liefst weeral van eigen sterkte uit. Ik schat de tegenstrever van een hoger niveau dan Linden in, al blijf ik hoopvol. Onze flanken zijn supersnel, zij zetten ongetwijfeld rushes op waarvan we moeten profiteren. Scoren zie ik ons zeker doen. Bovendien is er een groeiend vertrouwen, een gevolg van de serie ongeslagen wedstrijden. We hebben ons danig herpakt van die opdoffer tegen Bierbeek.”

Bron: HLN – 27/10/2017