VC.BERTEM-LEEFDAAL A – VC.HOUTEM-OPLINTER A

VC.BERTEM-LEEFDAAL A
5 - 1
VC.HOUTEM-OPLINTER A
18 februari 2018 - 15:00 St. Veronica P1
Wedstrijdstatistieken
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
Ploegen
VC.HOUTEM-OPLINTER A
5
Eindstand
1
11' Reszczynski
31' Booten
40' Uka
74' Booten
83' Booten
Scorers
60' Clemens


0
Gele kaarten
0

Kevin Van Cutsem (VC Houtem-Oplinter): “Nederlaag van in heenronde rechtzetten”

Na twee opeenvolgende overwinningen wil paars-wit uiteraard de prille succesreeks voortzetten. Ze moeten naar Bertem-Leefdaal, dat ook nog een paar puntjes nodig heeft om hun vel te redden.

Voor doelman Kevin Van Cutsem is er allicht weeral een sleutelrol voorbehouden. Het sluitstuk rekent op een goede organisatie. “Het klopt inderdaad dat ik me zaterdag kwaad maakte. Via een afgeweken vrijschop na een onnodige fout werd het 3-2, het spel werd hernomen. Meteen was er storend balverlies en kwam er een volgende tegenaanval op me af. Het scheelde geen haar of we incasseerden twee treffers binnen de minuut. Dat was balen. Zulke zaken moeten er uiteraard uit. De thuisploeg neemt er allicht het initiatief. We moeten de druk proberen te weerstaan. Laten we dus ons verstand gebruiken.”

“De heenronde beleefde ik vanop de bank, maar nu wordt het anders. Ik had toen de indruk dat ze niet beter waren. Da0t biedt perspectieven, het vorig verlies dient rechtgezet. We hebben nog steeds de strop rond de nek. Een nederlaag is dus uit den boze”, besluit Van Cutsem.

Bron: HLN – 16/02/2018