VC.BERTEM-LEEFDAAL A – VK.LIEDEKERKE A

VC.BERTEM-LEEFDAAL A
0 - 3
VK.LIEDEKERKE A
4 november 2018 - 15:00 St. Veronica P1
Wedstrijdstatistieken
VC.BERTEM-LEEFDAAL A
Ploegen
VK.LIEDEKERKE A
0
Eindstand
3
Scorers
21' Vander Voorde
55' Desaegher
71' Smismans


1
Gele kaarten
2

“Het wordt oppassen in Bertem” – Yannick Vander Voorde – VK Liedekerke

Zondag boekte VK Liedekerke een mooie 2-0-overwinning tegen FC Borght-Humbeek. Rechterflankaanvaller Yannick Vander Voorde (24) hoopt zondag op het veld van Bertem-Leefdaal de lijn door te trekken.

“Tegen Borght-Humbeek namen we revanche voor de 0-4-nederlaag die we vorig seizoen moesten slikken. De eerste helft was vrij gesloten, maar vroeg in de tweede helft gaf ik de assist aan Smismans om de score te openen. Nadien vergaten we de wedstrijd vroeger te beslissen. In deze evenwichtige reeks is het een noodzaak om enkele overwinningen op rij neer te zetten. Zelf kregen we nog geen lijn in onze resultaten. Hopelijk lult dat zondag tegen Bertem-Leefdaal.”

“Vorig seizoen wonnen we de twee duels, maar dat is geen garantie op succes. Ik stelde wel al vast dat onze tegenstander vlot scoort. Het wordt dus oppassen geblazen. Zelf ben ik aan mijn tweede seizoen bij Liedekerke begonnen. Een toffe, familiale club op enkele minuten van mijn deur. Daarvoor was ik bij Grimbergen en Ganshoren aan de slag. Vooral als rechtsachter, maar nu leef ik me aanvallend uit.”

Bron: HLN – 03/11/2018

 

Bertem-Leefdaal – VK Liedekerke 0-3

Tijdens de eerste helft was de thuisploeg de betere, maar miste ze de efficiëntie die Liedekerke wel had. Na 21 minuten opende Vander Voorde de score. De tweede helft ging gelijk op. Liedekerke loerde wat op de counter en met een afstandsschot van Desaegher in de 55ste minuut scoorden ze hun tweede. Een driedubbele wissel iets na het uur bracht ook geen verandering. Bertem poogde nog te drukken met enkele kansen als gevolg, maar zonder echt gevaarlijk te zijn. De 0-3 kwam er op stilstaande fase en Smismans scoorde, waardoor de wedstrijd gespeeld was.

Bron: HLN – 05/11/2018