Jeroen Mortier: “Gebrand op overwinning”

Middenvelder Jeroen Mortier is van plan om met zijn VC Bertem-Leefdaal zondagnamiddag drie punten te pakken tegen SC Out-Hoegaarden. Net zoals de blauwen, stegen de groengekleurde bezoekers vorig seizoen mee uit tweede provinciale.

“Ik denk dat we aanspraak kunnen maken op de overwinning door uit te gaan van onze eigen krachten. We moeten meer naar onze eigen kwaliteiten kijken in plaats van ons aan te passen aan de tegenstander. We moeten over de grond voetballen want hun twee centrale verdedigers zijn zeer kopbalsterk. We moeten opnieuw meer initiatief nemen, de bal vragen, veel beweging rond de bal tot stand brengen en zeker niet twijfelen bij de afwerking.

We wonnen vorig jaar thuis met 3-0 tegen hen, maar gaan ze zeker niet onderschatten want ginds werd het moeilijk en verloren we met 3-1.

Na de verliespartij op Melsbroek moeten we de knop omdraaien, we verloren twee keer op rij en zijn dus gebrand op de overwinning,” wist Mortier.

“Structuur moet er altijd zijn, maar wij gaan de match wel zo snel mogelijk in handen proberen te nemen om zo de zege te behalen en in het spoor van HO Veltem en co te blijven.”

Bron: HLN

Share: