Jeroen Mortier: “In schoonheid afsluiten”

Na zeven seizoenen bij de blauwen wil middenvelder Jeroen Mortier in schoonheid afscheid nemen bij VC Bertem-Leefdaal. Om te beginnen met een uitzege op het veld van Strombeek. Mortier verkast volgend seizoen naar reeksgenoot Veltem, maar is nog enorm gemotiveerd om nog zes speeldagen alles te geven.

“Op papier zouden we moeten kunnen winnen van Strombeek, maar we gaan ze zeker en vast niet onderschatten. Ze hebben in het verleden al bewezen dat ze het vele ploegen moeilijk kunnen maken en nogmaals: in deze reeks kan iedereen van iedereen winnen. Het is onvoorspelbaar. We zitten echter de laatste weken in een zeer goede flow met een vijftien op vijftien. We gaan er alles aan doen om dat door te trekken, ook al hebben we niet veel verdedigers meer over.”

“We wonnen de heenmatch met 2-1. Ik ben absoluut nog gemotiveerd om in schoonheid te eindigen. Ik heb hier zeven mooie jaren beleefd, aan motivatie is er geen gebrek. We zijn blij dat we in deze fase van het seizoen op die vijfde plaats te staan. Het doel was om in eerste provinciale te blijven. We zijn goed op weg om dat te verwezenlijken.”

Bron: HLN

Share: