Jorn Reszczynski: “Efficiëntie kan beter”

Bertem-Leefdaal hield Out-Hoegaarden op 2-2 op eigen veld. Aanvaller Jorn Reszczynski trof twee keer raak voor zijn ploeg en bracht zo zijn seizoenstotaal op acht.

De twintiger beseft wel dat de zege er vast en zeker in zat. Bertem-Leefdaal kwam twee keer op achterstand. “Uiteindelijk mogen we tevreden zijn met een punt, maar in de tweede helft waren we de betere ploeg. De efficiëntie kan altijd beter, ook bij mij. Indien we elke kans in iedere match afgemaakt hadden, zouden we veel gewonnen hebben, want er waren vele mogelijkheden. In onze eerste matchen wonnen we overtuigend, daarna konden we precies niet meer winnen. Onze uitslagen waren op zich niet onlogisch, op Melsbroek haalden we net geen punt.”

Reszczynski scoort intussen aan de vlotte band bij Bertem-Leefdaal. “Ik had zelf niet verwacht in dit stadium al aan acht treffers te zitten. Ik voelde tijdens de voorbereiding dat het meteen klikte met de rest van de groep. Ik hoop dat ik zo mag verder evolueren, om te beginnen in onze volgende match op en tegen VK Linden. Dat zal een stevige ontmoeting worden, ik ben benieuwd naar het resultaat.”

Bron: HLN

Share: