“Kempenaers man van match”

VC Bertem-Leefdaal ging voorbije speeldag met 2-4 zegevieren op het veld van Grimbergen. Aan de rust zag het er niet goed uit, gezien ze toen 2-1 in het krijt stonden. Ze speelden een sterke tweede helft en bogen de situatie helemaal om tot een puike 2-4.

Grimbergen kwam 2-0 voor, op het half uur milderde Feyaerts. Na de rust brachten treffers van Er, die terug was uit schorsing, Feyaerts en Booten de zege naar de blauwen.

Trainer Mario Cassimon zag een wedstrijd met twee gezichten. “We kenden voor de rust het moeilijkste half uur van het huidige seizoen. We kwamen werkelijk overal een stap te kort en kwamen verdiend 2-0 achter. We konden voor de pauze gelukkig nog milderen tot 1-2. Na de rust en enkele wissels later verliep het veel beter. We hebben dan ook verdiend 2-4 gewonnen. Ik heb centrale verdediger Ralph Kempenaers van zijn vaste positie achteraan overgeheveld naar een positie als middenvelder. Daar manifesteerde hij zich ongelooflijk sterk. Hij was voor ons zonder twijfel de man van de match”, liet de fiere trainer kort na de wedstrijd optekenen.

Door deze uitzege staan de blauwen op de zesde stek.

Bron: HLN

Share: