Jeugdopleiding VC Bertem-Leefdaal behaalt Foot Pass kwaliteitslabel

Onze jeugdopleiding behaalde het "Basic Quality Club" kwaliteitslabel. Dit label werd toegekend na een door Double Pass* uitgevoerde grondige doorlichting van de club en de jeugdopleiding in het bijzonder. Dit Foot Pass label duidt er op dat er in de club een kwaliteitsvolle jeugdopleiding aangeboden wordt. Wij zijn hier dan ook fier op en danken al onze medewerkers voor hun inzet en enthousiasme!

*Double PASS is gespecialiseerd in kwaliteits- en prestatiemanagement binnen de sportsector. Bijzondere aandacht gaat uit naar de traditionele sportclub en de jeugdopleiding binnen deze clubs als specifieke niche.

Centraal in onze benadering staat een integraal en sportspecifiek kwaliteitssysteem waarmee we een structurele en duurzame verbetering van elke sportorganisatie nastreven. Naast het meten en monitoren van kwaliteits- en prestatie-indicatoren, wordt tevens aandacht besteed aan het informeren, adviseren en coachen van de betrokken medewerkers. Een aangepaste ondersteuning van deze mensen, vaak vrijwilligers, maakt deel uit van onze globale kwaliteitsbenadering.