Provinciaal label met twee sterren voor jeugdopleiding

"VC Bertem-Leefdaal is verheugd te mogen aankondigen dat de jeugdopleiding haar felbegeerde Provinciaal Label via Foot Pass heeft afgedwongen! Met twee sterren werd dan ook het maximaal beoogde resultaat behaald. Wij wensen allen die bijdroegen aan dit bijzondere succes te bedanken, van het hoofdbestuur t.e.m. het trainersteam! Ook een bedankje aan Dirk Deno, onze vorige TVJO, die in pionierstijden een goede basis wist te leggen!

Dit resultaat benadrukt de vooruitgang die onze jeugdopleiding reeds maakte, alsook het feit dat ze klaar is voor de toekomst. Maar er is nog heel wat werk voor de boeg. Wij zullen nu gaan focussen op het omzetten van het nieuwe concept naar de praktijk en willen vooral vooruitgang boeken in de directere begeleiding van onze trainers en spelers. Hoe alles eruit ziet, van visie tot sterkte-zwakte-analyse, vind je terug op de pagina met onze clubvisie.

Is er dan provinciaal voetbal vanaf 2016-17? Dit provinciaal label met twee sterren is, net zoals nog een aantal andere zaken zoals bijvoorbeeld een bepaald aantal gediplomeerde trainers, noodzakelijk om provinciaal voetbal te kunnen aanvragen. De club heeft alvast deze aanvraag ingediend. Gezien het complexe plaatje kan er een klein beetje vertraging oplopen in de samenstelling van onze kernen voor het seizoen 2016-17, waarvoor wij hopen op jullie begrip.

Samen gaan we voor méér fun en méér evolutie!

Sven Walschaerts (TVJO) Namens het Sportief Comité"

AttachmentSize
PDF icon VCBL_ProvinciaalLabel-2-Sterren.pdf212.81 KB