“Op vijfde plaats seizoen afsluiten zou mooi zijn”

VC Bertem-Leefdaal deed een goede zaak door met 1-3 te gaan winnen op het veld van Borght-Humbeek dat net onder hen stond in het klassement. Als gevolg van deze verdiende driepunter staan de hemelsblauwen voorlopig alleen vijfde in de tussenstand.

Middenvelder Erzen Uka blikt tevreden terug. “Het eerste kwartier begonnen we sterk. We hadden drie goede kansen die we niet afmaakten. Daarna lieten we hen wat in de match komen en door wat getreuzel kunnen zij profiteren en de 1-0 maken. Ook de tweede helft beginnen we goed en zijn we sterker in de duels. We voetballen kansen bij elkaar zonder nog iets weg te geven en zo kunnen we de 1-1 maken via Booten en daarna snel nog de 1-2 en 1-3 telkens via Reszczynski.”

“Dankzij deze driepunter staan we alleen vijfde”, wist Uka. “We gaven niets weg. Fysiek waren we ook sterker naarmate de match vorderde. We staan op een mooie vijfde plaats, en dat is wel onze ambitie. Het zou mooi zijn daar te kunnen eindigen. We hebben al een goed seizoen gespeeld, alles mag, niets moet.”

Bron: HLN

Share: