Pieter-Jan Vanneck: “Efficiëntie moet naar omhoog”

Na een prima uitoverwinning op VC Houtem-Oplinter, verloor VC Bertem-Leefdaal in eigen huis met 1-2 van Boka United. Een mindere eerste helft en het missen van verschillende kansen deed hen de spreekwoordelijke das om. Een rake kopbal van linksachter Pieter-Jan Vanneck in de slotminuten bracht hen geen stap dichter bij puntenwinst.

“Het grote verschil tussen winst en verlies is bijvoorbeeld dat we tegen Betekom voor komen en dan de wedstrijd kunnen controleren. Als we achter komen, zoals tegen Boka United het geval was, hebben we meer moeite omdat de tegenstander dan terugkruipt en weinig ruimte weggeeft”, beseft de man met de sterke kopbal.

Reactie volgende match

“We kregen verschillende kansen, maar de efficiëntie moet hoger nu we in eerste provinciale spelen. Daarnaast weten we ook dat we elke week hard op training moeten werken. We weten ook dat matchen zoals gisteren er tussen gaan zitten, waar we collectief niet sterk voor de dag kwamen. We moeten proberen om dan toch nog een resultaat te bekomen. Ik verwacht van de ploeg een reactie in de volgende match op bezoek bij derde in de stand Melsbroek.”

Bron: HLN

Share: