Robbe Hoymans: “Enkel tevreden met winst tegen Aarschot”

“Ik voorspel een leuk duel tussen twee ploegen die verzorgd voetbal brengen”, zegt de 21-jarige verdediger Robbe Hoymans.

“De confrontaties tussen Aarschot en Bertem draaien steevast uit op een aangenaam kijkstuk voor de toeschouwers, dus dat gaat deze keer niet anders zijn. Wij gaan voor niets minder dan de overwinning na onze teleurstellende start met 1 op 6. Tegen Melsbroek speelden we een ijzersterke eerste periode, maar de afwerking liep spaak, zodat we onze dominantie niet konden omzetten in een voorsprong. Tegen Huldenberg kwamen we pas na de onderbreking onder stoom, maar hadden we over de hele match bekeken wel een punt verdiend. De voorbereiding verliep uitstekend en ons vertrouwen is nog niet aangetast. Er zijn amper twee partijen beslecht, dus er is tijd zat om het momentum te keren.”

“Gezien onze verrassend hoge eindnotering in de vorige campagne, zou het een succes zijn als we die plaats kunnen evenaren aan het einde van de rit. Al moeten we misschien wel realistisch zijn en zeggen dat een vijfde plek te hoog gegrepen is voor een club met het budget van Bertem-Leefdaal. Er zijn enkele niet te onderschatten tegenstanders bijgekomen, waardoor dit een enorm sterke reeks is in eerste provinciale.”

“We hebben ons het doel gesteld om in de linkerkolom te eindigen en dat lijkt me een mooie uitdaging. We moeten het sowieso hebben van het collectief en onze mentaliteit, want we hebben geen uitblinkers in onze rangen die week na week het verschil kunnen maken”, besluit Robbe Hoymans.

Bron: Nieuwsblad.be

Share: