Steun Max

  • 10 oktober 2017
  • Administrator
  • Special

Beste teamgenoot, ouder en speler van VC B&L,

we zijn allen lid van VC B&L omdat we graag sporten, vrienden maken en onze kinderen alle ruimte willen geven om zich te amuseren. Als ouder is dat laatste een wekelijks genoegen, maar soms gaat het mis.

Ik zou graag Max voorstellen, het zesjarig zoontje van een vriend en collega. Begin 2017 werd bij Max een tumor ontdekt op de hersenstam. De ouders van Max hebben zowel in België, UK als Frankrijk naar oplossingen gezocht, maar zonder veel succes. In Juni is Max dan naar Mexico vertrokken voor een behandeling die bij gelijkaardige patiënten zeer goede resultaten gaf (zie ook de links naar de artikels onderaan).

Na een aantal behandelingen gaat het goed met Max. De tumor is gekrompen en blijft krimpen na iedere behandeling. Dit is dus goed nieuws.

Het is echter een dure behandeling en de vrienden van Max hebben een crowdfunding opgezet om de behandeling blijvend te ondersteunen. Het zou leuk zijn als we Max kunnen steunen, zodat hij zijn behandeling kan blijven doorzetten. Alle giften zijn welkom, en zoals altijd maken vele kleintjes een grote, in dit geval een grote steun voor Max en zijn familie.

Het rekeningnummer voor steun is BE06 0018 0653 9922 (zie ook het logo van Steun Max). Vergeet niet in de comments box het volgende te vermelden: ‘VC B&L steunt Max’.

Ik dank hierbij ook het bestuur van VC B&L voor hun medewerking!

Alvast bedankt voor uw steun,

Thomas (speler van de reserven B, veteranen dus).

Naar Mexico om Max (6) te redden

Belgische artsen gaven Maithili (12) op, maar revolutionaire kankertherapie in Mexico blijkt nu toch aan te slaan

Doodzieke Max (6) zoekt redding in Mexico

Meisje (12) met kanker trekt naar Mexico

Mama’s in de bres voor zieke Max

Share: