Tom D’Hoore: “Van behoud naar zicht op eindronde”

Spits Tom D’Hoore trekt met VC Bertem-Leefdaal op bezoek bij Borght-Humbeek. In de heenronde ging Borght nog met 1-2 winnen op de ploeg van de Voervallei, de blauwen hebben dus zeker iets recht te zetten.

“Ik had er dit seizoen enorm zin in, maar door een enkelblessure tijdens de voorbereiding miste ik deze grotendeels. Als je ziet dat medespits Jorn enorm goed bezig is, dan weet je dat het moeilijk zal worden om veel te spelen. Toch ben ik er heel gelukkig, ik probeer er mijn kansen te grijpen, soms lukt dat goed en soms minder”, opent D’Hoore.

“We hadden een goede reeks van vijftien op vijftien tot het verlies op Strombeek. De teneur ging op enkele weken van het behoud in de reeks tot zicht op eindronde, dat was wel even gek. Borght staat net onder ons in het klassement, ik verwacht een moeilijke verplaatsing. Het zou best wel eens een pittige wedstrijd kunnen worden. We zullen ginds tevreden zijn met puntenwinst. Ondanks enkele afwezigen zullen we moeten starten vanuit een goede verdedigende organisatie en zoals steeds zullen en moeten we uitgaan van onze eigen kracht.”

Bron: HLN

Share: