VC Bertem-Leefdaal morst met de punten

In eerste provinciale liet VC Bertem-Leefdaal thuis tegen KV Tervuren-Duisburg twee kostbare punten liggen, het werd 2-2. Nochtans hadden de hemelsblauwen in de weken voordien toppers SC Aarschot en KFC Diest geklopt. Doelman Jochen Van Acker zag weinig lichtpunten.

“Ik heb onthouden dat wij een heel slechte match gespeeld hebben. In de eerste helft waren er veel lange ballen langs beide kanten en was er ook veel afval in het spel. Ik denk dat wij twee of drie mogelijkheden bij elkaar speelden, zij hadden twee kansen op corner. In de tweede helft zagen we een beetje hetzelfde spelbeeld terug, maar toen begon het ietwat bitsiger te worden. Zij scoorden dan met heel veel geluk met nog tien minuten te gaan.”

“Het is heel jammer dat we op deze manier punten verspelen. Als we ons niveau hadden gehaald, hadden we meer dan waarschijnlijk deze wedstrijd gewonnen. Ikzelf heb op zich weinig werk gehad, ik vond dan weer dat mijn uitvoetballen niet goed genoeg was. Toen ik die twee doelpunten binnenkreeg, moest ik afrekenen met brute pech. Hopelijk gaat het volgende week op en tegen leider Rhodienne-DH veel beter.”

Bron: HLN

Share: