VC Bertem-Leefdaal wacht moeilijke klus

VC Bertem-Leefdaal wacht een moeilijke klus op het veld van Borght-Humbeek. Vorig seizoen hadden de hemelsblauwen het er al allesbehalve onder de markt. Flankverdediger Robbe Hoymans beseft maar al te goed de moeilijkheid van de opdracht.

“Vorig seizoen was het een zeer moeilijk te bespelen ploeg, we verloren op eigen veld tegen hen en gingen ginds winnen. Ik verwacht bij hen een vrij laag blok, dat zal proberen het ons moeilijk te maken om te voetballen. Hun veld lag er vorig jaar nogal slecht bij, maar nu is het vroeger op het seizoen, dat is een gelukje voor ons. Op het vlak van duels staan we tegenover vorig jaar aanzienlijk verder. Hopelijk kunnen we deze moeilijke verplaatsing tot een goed einde brengen.”

“We moeten vooral onze kansen afmaken, want ze zullen ongetwijfeld schaars zijn. We hebben bewezen tegen Herent dat we efficiënt kunnen zijn, we scoorden vier keer tegen hen”, wist Hoymans. “Ze hebben twee goede buitenspelers in hun ploeg, ik zal daar waarschijnlijk zeer kort op moeten spelen. Het komt er voor mij op aan om de lijn van dit seizoen door te trekken.”

Bron: HLN

Share: