VC Bertem-Leefdaal wil het goed doen bij Meise

Bertem-Leefdaal gaat zondagnamiddag op bezoek bij Meise dat al veroordeeld lijkt tot degradatie. In de heenronde wonnen de blauwen na een moeilijk openingskwartier uiteindelijk met 2-0. Na twee mindere matchen willen ze andermaal aanspraak maken op de drie punten.

Flankverdediger Robbe Hoymans wil de competitie goed afsluiten. “Ze kwamen bij ons stevig aan de start, tijdens het openingkwartier zetten ze veel power en hebben we afgezien. Daarna hebben we het overgenomen en verdiend gewonnen. Nu moeten we zelf scherper de match inzetten, kwestie van ons te herpakken na de twee voorbije zwakkere matchen. Nadat onze redding vaststond, was er zeker sprake van decompressie. Voor onze supporters moeten we in de twee resterende matchen alles geven”, wist Hoymans.

“Als ploeg kunnen we tevreden terugkijken op dit seizoen, we presteerden boven de verwachtingen. Ikzelf heb een stap vooruitgezet tegenover vorig jaar, het was een jaar met veel ups en enkele downs”, besloot de student die in zijn derde jaar handelsingenieur zit, na het seizoen zal hij een stevige kluif aan zijn examens hebben.

Bron: HLN

Share: