Voetbalkledij Bertem-Leefdaal voor de kids in Senegal

  • 15 maart 2018
  • Administrator
  • Special

Tijdens de krokusvakantie zijn mijn man en ik met 4 volle koffers richting Saly in Senegal vertrokken. Twee koffers zaten vol ‘oude’ voetbaluitrustingen (van Bertem-Leefdaal en 3 trainingspakken van HO Veltem ;)), kinderkledij en speelgoed om af te geven in het weeshuis ‘Vivre ensemble’, voor onze gids zijn 4 kids en om uit te delen aan de straatkinderen.

In Senegal lopen de straatkinderen bijna altijd in voetbalkledij rond en daarom vroeg ik voor mijn vertrek aan Wim en Jean of ze shorts, truitjes hadden liggen die niet meer gebruikt werden op de club. Enkele dagen later had Jean voetbalkledij meegegeven aan Elias, die ik dan kon meenemen naar Senegal. De mensen en de kinderen die van ons kledij en speelgoed kregen waren zeer dankbaar en blij!

Dus de voetbalploeg Bertem-Leefdaal is gekend tot in Saly, Senegal 😉

Nancy De Coninck (mama van Elias Cloots)

Share: