“Werkelijk elke kans ging erin”

VC Bertem-Leefdaal haalde uit tegen rode lantaarn Sterrebeek, en hoe. Na een kleine 25 minuten stonden de forfaitcijfers al op het scorebord, aan de rust was een vooroorlogse tussenstand van 9-0 al bereikt. Tijdens de tweede helft konden de hemelsblauwen zich veel minder opladen om mooi spel te blijven vertonen, maar troffen ze nog twee keer raak om tot een 11-0 te komen. Spits Jorn Reszczynski scoorde er vijf en gaf enkele assists.

“Ik was zelf verbaasd dat er na afloop 11-0 op het scorebord stond. We hebben nog nooit zo efficiënt gespeeld als tegen Sterrebeek, werkelijk elke kans ging erin. We werkten aan de volle honderd procent af. We stonden rond de vijfentwintigste minuut al 5-0 voor, maar we vonden dat we niet mochten stoppen en dat we vol moesten doorgaan, in de tweede helft was dat niet meer zo. Het was moeilijk om ons te motiveren in die speelhelft. We waren veel minder aan het spelen, er was niet echt meer een reden om ons op te laden”, weet Reszczynski, die door deze vijfklapper op twaalf treffers zit op twaalf matchen tijd.

“In derde provinciale, bij mijn vorige ploeg Elewijt, scoorde ik ooit eens vijf keer in een wedstrijd. Dit is dus de tweede keer. Na de wedstrijd wist ik trouwens niet hoeveel ik er had gemaakt, ik stond er niet bij stil. Daarbuiten gaf ik nog drie à vier assists. Ondanks mijn vijf treffers vond ik dat ploegmaat Brusk Er de mooiste scoorde, de 4-0, een mooie chip over hun keeper.”

“Na de wedstrijd hebben we niet al te uitbundig gevierd, het was allemaal wat onwezenlijk. We hebben nog een pintje gedronken en dat was het”, vervolgt hij zijn verhaal. “Ondertussen staan we opnieuw derde in de stand. Alles hangt dicht bij elkaar, stel dat we twee keer op rij verliezen, staan we bij wijze van spreken opnieuw tiende. We willen volgend weekend op Hoeilaart minimum een punt pakken, de week nadien willen we winnen tegen Bierbeek. We willen hen achter ons houden en een kloofje maken met de rest.”

Bron: HLN

Share: